Cursos


Aquest any volem promoure i desenvolupar les competències dels nostres alumnes mitjançant els següents cursos:


- Assolim les competències bàsiques amb dispositius mòbils: Projectes col·laboratius utilitzant plataformes de geolocalització. Mobile History Map i Eduloc.

La presència dels dispositius mòbils (tauletes i telèfons mòbils) a la vida quotidiana és un fet. La majoria dels nostres alumnes poden disposar a les seves butxaques duna eina molt poderosa i versàtil per al procés densenyament-aprenentatge que hem de aprofitar. En aquest curs, es volen explorar les possibilitats de la geolocalització en el marc de projectes col·laboratius en els quals els alumnes descobreixen el seu entorn i comparteixen els seus coneixements  a partir de dues plataformes dedicades a la geolocalització educativa : Mobile History Map i Eduloc. 

Important! Curs ofertat només en castellà.- Working together: resources web 2.0 tool for collaborative work.

Sovint els nostres alumnes tenen un bon nivell de comprensió en anglès però són incapaços d’expressar les seves idees per escrit, i encara més quan ho han de fer oralment. Com podem motivar-los i que perdin la por a escriure, escoltar i parlar la llengua anglesa? Com podem fer-los realment competents per a comunicar-se en una llengua que no és la pròpia?

Aquest curs centra el seu objectiu a desenvolupar la competència lingüística mitjançant eines digitals que els engresquin a crear, comunicar-se en llengua estrangera, a treballar en col·laboració amb els companys i fins i tot a compartir-ne el resultat.